Известие

Collapse
No announcement yet.

мирише на бензин в купето и отзад нещо скърца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
    Pininfarina (Ivo) e twoq chowek... Dai s 70-80lv za goriwo do varna i obratno, no znai che nqma da si troshish nerwite poweche.
    Абе как ги мислите тия работи...и съвети нз.

Първо 70лв едва ли ще и стигнат за пътни, после ако няма налични части в момента и колата се наложи да пренощува? А и колежката ако работи едва ли ще има толкова време за "разходки"

Русе не е чак такова село, има хора които си разбират от работата. Но вечее колежката тряа си прецени сама

Пак, че до София не я пратихте за по-сигурно
    146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
      Абе как ги мислите тия работи...и съвети нз.

Първо 70лв едва ли ще и стигнат за пътни, после ако няма налични части в момента и колата се наложи да пренощува? А и колежката ако работи едва ли ще има толкова време за "разходки"

Русе не е чак такова село, има хора които си разбират от работата. Но вечее колежката тряа си прецени сама

Пак, че до София не я пратихте за по-сигурно

Ами вие сте хората, които можете да я насочите към правилното място в Русе.
      Аз само чета това, което тя пише и от това разбирам, че до момента си губи време, назад е с едни 2000 лв и проблемите са и налице.
      Ако аз имам проблем, който не мога да реша в моя град, губя време и не малко пари а същевременно знам, че на 200 км има място, където гарантирано ще ми решат проблемите за кратко време и на разумна цена, ще отида там. Какво толкова странно има в това?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

аз съм съгласна че все в целия град има някой но трябва да ме насочите към него защото аз обиколих града къде ли не съм ходила писна ми вече ,при едни не можели да я закачат на компютър щото незнам си ко при други пък обратното нищо не показвал компютъра нямала грешки наред била и така до ден днешен хората ме познават вече навсякъде аз сигурно съм единствената жена която обикаля сервизите и я лъжат без божно

Comment

абе аз не бих се осмелил изобщо да карам кола която мирише на бензин. все пак лесно запалим е и кой знае от къде шурти.
          на колежката бих и препоръчал да изчака мъжа си тъй като проблема може и да не е в майсторите, а 2000лв са сума като за още едно гтв.
          точка

Comment

ами как да го чакам аз ходя на работа с тази кола а той ще се върне другата година

Comment

Първоначално публикувано от боряна Покажи съобщение
              ами как да го чакам аз ходя на работа с тази кола а той ще се върне другата година
              Колешке ти си щастлива ,аз лично моля всички богове ,за това пре голямо щастие жена ми да замине в чужбина и да се върне догодина.
              По темата пиши едно лично на колеата Абарт и той ще те насочи ,аз снощи съм говорил с него,и момчето е на разположение да помогне.Успех.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

дай я на роднина или приятел да ти я закара при негов майстор. не ти трябва някой специален, тая кола половината е фиат, не космическа совалка.
                точка

Comment

а не съм толкова щастлива потроших си нервите с тази кола писах на човека аз вече благодаря

Comment

Първоначално публикувано от боряна Покажи съобщение
                    а не съм толкова щастлива потроших си нервите с тази кола писах на човека аз вече благодаря
                    Не бързай момчето ще ти пише и ще те упъти към грамотен механик и ще видиш ,че ГТВ то е готина кола.Един мой приятел го има и го наричат малкото Ферари.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

аз никога не съм се съмнявала в колата на мен си ми беше мечта и накрая се сбъдна просто немога да попадна на кадърни хора да ми я поддържат и да й е всичко наред

Comment

Провери испускателната система эа пропуск

Comment

Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщение
                          може и от резервната гума да мирише и там да провери нали?
                          Now: 156 2.5 V6 24V
                          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

И какво ти е толкова чудно

Comment

Quote:
                              Originally Posted by ZaRoo View Post

Хахах :Д :Д :Д

Comment

Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщение
                                Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                                По въпроса за миризмата от аспуха може да мирише точно толкова колкото и от гумата,ма за скърцането може да му се даде един поглед,понеже на мене на времето ми скърцаше от аспуха,понеже закачаше в пружината.
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X